28.08.2024, 10:37

Окупаційна адміністрація Лисичанська похвалилася черговими подарунками від російських "шефів"

Оккупированный Лисичанск

Окупаційна адміністрація Лисичанська, що на Луганщині, похвалилася черговими подарунками від російського шефа-регіону. На цей раз перед початком навчального року вирішили "ощасливити" школярів.

Окупаційна адміністрація Лисичанська повідомила, що до міста прибула чергова партія гуманітарної допомоги з Татарстану. На цей раз привезли подарунки школярам, ​​повідомляє Час Пік.

Звичайно ж, лисичанська "влада" не забула уточнити, що допомога є частиною програми, організованої в рамках акції "Єдиної Росії" під назвою "Допоможи зібратися до школи". І традиційно "для історії" було зроблено "красивий" фотозвіт.

Оккупированный Лисичанск Оккупированный Лисичанск

До міста прибули машини з інвентарем, шкільним обладнанням, меблями та шкільним приладдям. Як заявили "шефи", гуманітарна допомога була підготовлена ​​для учнів різного віку: від молодших класів до старшокласників.

Окупаційна адміністрація повідомляє, що "Татарстан направив дітям Лисичанська 1394 комплекти шкільного приладдя, включаючи рюкзаки, зошити, канцелярські товари та інші необхідні речі". Нагадаємо, раніше школярам Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного вже пообіцяли подарувати "унікальні" щоденники.

"Лисичанськ для нас став рідним містом, сподіваємось що кожного дня ви відчуваєте як Татарстан дбає...", - заявив один із "шефів".

Росіяни відновлюють те, що самі й зруйнували... Ремонтують школи, пошкоджені обстрілами, укомплектовують класи, які самі й пограбували, "обдаровують" дітей, у яких відібрали щасливе дитинство... При цьому місцевим мешканцям постійно нагадують, кому вони мають бути вдячними. На жаль, але дворічне "зомбування" вже дає результати...

І поки Лисичанськ "стає рідним" для росіян, дедалі більше місцевих мешканців під різними приводами вивозять з України. Наприклад, стало відомо, що випускники з Лисичанська, яких ще у січні вивезли до Татарстану, вже не повернуться і залишаться в РФ.

Читайте також: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте також: Гуманітарний коридор у бік України для жителів Курської області: прийняти не можна залишити?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк