31.08.2024, 09:55

В районі Кремінної на Луганщині прикордонники знищили склади БК та ПММ, техніку та укриття окупантів

На Луганщине уничтожены склады и техника оккупантов / Скриншот с видео

В районі Кремінної на Луганщині прикордонники знищили склади боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів, техніку та укриття російських окупантів.

В районі окупованої Кремінної на Луганщині українські прикордонники завдали удару по противнику. Про це повідомляють Державна прикордонна служба України, голова Луганської ОВА та Луганський прикордонний загін, передає Час Пік.

"Чотири склади боєкомплекту та три автомобілі противника знищили луганські прикордонники "Помсти" в районі Кремінної", - ]]>написав ]]>Артем Лисогор в Telegram.

"Знищені склади боєкомплекту та пально-мастильних матеріалів, автомобілі, квадроцикл та укриття противника на Луганщині – працює РУБпАК "Фенікс", - повідомляє Telegram-канал "Луганський прикордонний загін - Бригада "Помста".

Довідково: 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгена Пікуса (Луганський прикордонний загін) - орган охорони державного кордону у загальній структурі Державної прикордонної служби України, який виконує завдання щодо забезпечення недоторканності державного кордону України, а також здійснює інші дії, передбачені законодавством України в межах Луганської області і підпорядкований Східному регіональному управлінню. У рамках кампанії "Гвардія наступу" став бригадою та отримав назву "Помста".

Читайте також: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк