18.09.2024, 18:05

Ситуація в окупованій Кремінній: тиша в центрі, небезпека на околицях

Марина Гончар | Всі новини автора
оолд

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області загальна ситуація залишається напруженою, попри певні ознаки стабілізації в окремих районах.

Про це повідомляють у тамтешніх пабліках, передає Час Пік.

Місцеві жителі зазначають, що в центрі міста стало дещо тихіше, порівняно з попередніми місяцями активних бойових дій. Проте це не означає, що Кремінна повністю "вийшла з-під загрози" – околиці міста продовжують страждати від періодичних обстрілів і атак.

За словами очевидців, нещодавно активні бої спостерігалися в районі Торського, де тривали сутички між українськими Силами оборони та окупантами. Свідченням цього є звуки вибухів та пострілів, що долинають з цієї території. Крім того, жителі помічають збільшення кількості польотів авіації.

Попри всі ці небезпеки, частина населення продовжує намагатися пристосуватися до умов окупації. Дехто зазначає, що життя в Кремінній стало більш "терпимим", однак ніхто не може передбачити, що буде далі. Небезпека постійно нависає над містом, що зберігає напружену атмосферу серед жителів.

Ціни в місцевих магазинах також викликають певний інтерес. У порівнянні з іншими окупованими містами, такими як Айдар або Луганськ, у Кремінній ціни залишаються на відносно низькому рівні, що дозволяє жителям купувати необхідні продукти. Однак навіть така "економічна стабільність" не може компенсувати постійні загрози та невизначеність, з якими стикається населення щодня.

Ситуація в Кремінній продовжує залишатися складною та непередбачуваною. 

Читайте також:

Окупанти приховують справжній стан міста: Власенко про ситуацію в Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк