03.08.2021, 14:29

Олімпіада-2020: Беленюк та Насібов пройшли в фінал і будуть боротися за золото в греко-римській боротьбі

Марина Началова | Всі новини автора
беленюк

На Олімпіаді-2020 у Токіо українець Жан Беленюк пройшов у фінал змагань з греко-римської боротьби у ваговій категорії до 87 кг, а Парвіз Насібов - в категорії до 67 кг.

У півфіналі Беленюк впевнено переміг хорвата Івана Хуклека з рахунком 7:1, передає Час Пік з посиланням на прес-службу Національного олімпійського комітету.

Повідомляється, що поєдинок за золоту медаль відбудеться завтра.

"Разом з моїм тренером Володимиром Шацьких, проаналізував помилки, що зробив на останньому чемпіонаті Європи. І це допомогло мені налаштуватися і виграти сьогодні. Я знаю як українці вболівають за нас та переживають, і хочу порадувати їх гідним результатом", - заявив Беленюк.

Крім того, український борець греко-римського стилю Парвіз Насібов також пройшов у фінал олімпійських змагань у своїй ваговій категорії до 67 кг. Як відзначили в НОК, він вирвав перемогу в надскладній сутичці проти єгиптянина Мохамеда Ібрагіма Ель-Сайєда (7:6).

"Мій тренер Володимир Шацьких, певно, радіє зараз більше ніж я. І я йому вдячний безмежно, адже він змусив мене повірити в себе. І ця віра в мене буде ще довго. То ж обіцяю стати сильніше та радувати своїми здобутками. Тепер потрібно відкласти емоції та готуватися до фіналу", - зазначив Насібов.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: