25.01.2021, 15:47

Путін прокоментував фільм Навального про свій палац

Марина Началова | Всі новини автора
путин

Президент Росії Володимир Путін заявив, що палац в Геленджику, про який розповідається у фільмі опозиціонера Олексія Навального, йому не належить.

Про це Путін заявив під час онлайн-конференції зі студентами, передає Час Пік.

Глава Кремля заявив, що не дивився фільм повністю через відсутність часу, а бачив лише деякі фрагменти, які йому приносили помічники.

"Нічого з того, що там зазначено в якості моєї власності, ні мені, ні моїм близьким родичам не належить і ніколи не належало. Ніколи", - сказав Путін.

Він заявив, що "чутками про його палац в Геленджику" росіянам намагаються "промити мізки". За словами Путіна, з усього побаченого у фільмі його зацікавило тільки виноробство.

Також Путін назвав "монтажем і компіляцією" кадри з фільму, де він нібито плаває в басейні в своєму палаці.

"Ну ось розмістили мою фотографію плавання стилем батерфляй. Я так незграбненько, але іноді люблю так поплавати. В якомусь басейні, де я ніколи не був. І не знаю, що це за басейн. Але я так плавав. Коли і де? У Єнісеї в 2016 році. Ну, в таких випадках це просто компіляція, це монтаж. Висловлюючись мовою одного з відомих наших персонажів, потрібно сказати: нудно, дівчата. Ну хоч чогось там попридумували б ще", - заявив Путін.

Нагадаємо, в суботу в Росії пройшли масові акції протесту з вимогою відпустити заарештованого Навального.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк