06.04.2021, 20:31

У Росії почалися перевірки боєготовності військ

Марина Началова | Всі новини автора

Російська армія почала контрольні перевірки боєготовності військ за зимовий період навчання. У квітні повинно пройти більше 4000 навчань.

Про це повідомив на селекторній нараді міністр оборони РФ Сергій Шойгу, передає Час Пік з посиланням на ТАСС.

"Відповідно до плану підготовки збройних сил в органах військового управління, з'єднаннях та військових частинах почалися контрольні перевірки. Війська вийшли на полігони для проведення тактичних, тактико-спеціальних і двосторонніх навчань. Вимагаю забезпечити високу якість контрольних занять і безпеку при пересуванні військових ешелонів і військової техніки", - заявив Шойгу.

Як повідомили в російському міноборони, у квітні пройдуть 4048 навчань, в тому числі 812 двосторонніх, на 520 об'єктах навчально-матеріальної бази і 101 полігоні. Навчання проходять на території всіх військових округів Росії і Північного флоту, в тому числі в районах Курильських островів, крайньої Півночі і на Камчатці.

Повідомляється, що перевірки пройдуть у всіх видах і родах військ. При цьому в Східному військовому окрузі перевірку проводитиме комісія Генштабу, а в інших округах і на Північному флоті перевірки пройдуть під керівництвом командувачів військами.

Читайте ще: Російські війська біля кордонів України і загострення на Донбасі: що відомо і чи можлива масштабна війна?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: