11.05.2021, 10:07

В Індії на березі річки Ганг виявили десятки тіл: померлі були жертвами СОVID-19

Индия, коронавирус

На півночі Індії недалеко від кордону між штатами Біхар та Уттар-Прадеш на берег річки Ганг було викинуто тіла кількох десятків людей. Судячи зі стану останків, вони могли перебувати у воді протягом декількох днів.

В Індії на берег річки Ганг було викинуто тіла щонайменше 40 осіб. Деякі зарубіжні ЗМІ повідомляють, що було знайдено близько 100 тіл, передає Час Пік.

Місцевий чиновник після допиту місцевих жителів повідомив, що достовірно тіла прибули з Уттар-Прадеш. Повідомляється, що тіла були роздуті та на вигляд частково спалені.

За інформацією індійського каналу NDTV, тіла, можливо, опинилися у річці в рамках практики кремації жертв коронавірусу вздовж річки Ганг в штаті Уттар-Прадеш. 

В Індії спостерігається критична ситуація з пандемією. У країні зафіксували рекордну кількість смертельних випадків СОVID-19. У багатьох сімей через брак деревини для кремації та великі витрати через похорон немає іншого вибору, окрім як опускати тіла близьких прямо у річку.

Нагадаємо, на заході Індії в штаті Гуджарат зафіксовано спалах рідкісного захворювання, відомого як "чорна цвіль". На сьогоднішній день відомо про більш ніж 100 випадків зараження.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: