22.05.2021, 13:50

В Італії знайшли вбитою українку, яка пропала півроку тому

Марина Началова | Всі новини автора

В Італії у муніципалітеті Кастельфранко-ді-Сотто (Піза) в покинутому фермерському котеджі знайшли тіло 29-річної українки Христини Новак.

Дівчина пропала на початку листопада 2020 року, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Христина була родом з Одеси. У минулому році вона познайомилася з 41-річним іспанцем Айрамом Гонзалесом Негрімом, який у вересні 2020 приїхав за нею в Україну і забрав в Італію. Пара жила в місті Орентано і збиралася побратися.

У Негріма був невеликий бізнес, пов'язаний з шкіряними виробами. 31 жовтня його заарештували, звинувативши в незаконному зберіганні зброї і наркотиків з метою збуту.

2 листопада Христина перестала виходити на зв'язок з рідними. Її мати, яка проживає в Україні, заявила в поліцію. Італійська поліція перевірила будинок, в якому вона проживала, і виявила там всі документи і сумку дівчини, на підставі чого запідозрили викрадення. Через два місяці справу перекваліфікували на умисне вбивство.

У злочині запідозрили 49-річного Франческо Лупіно - татуювальника, господаря будинку, де проживали Христина і Негрім. Він також був партнером Негріма по незаконному "бізнесу". Лупіно заарештували 23 березня. Він не зізнався в злочині і не говорив, де заховав тіло Христини.

Дивіться ще: Невдало десантувалися: У Росії на навчаннях загинули 2 спецназівця - момент потрапив на відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк