11.07.2021, 15:33

У Грузії помер телеоператор, якого побили радикали на акції проти ЛГБТ

Марина Началова | Всі новини автора

Оператор грузинської телекомпанії "Пірвелі" Олександр Лашкарава, якого побили радикали під час заворушень у Тбілісі 5 липня, знайдений мертвим у себе вдома.

Лашкараву виявила мертвим у його власній квартирі його мати вранці 10 липня, передає Час Пік з посиланням на грузинські ЗМІ.

Як уже повідомлялося, 5 липня радикали-гомофоби зірвали ЛГБТ-марш, влаштувавши заворушення у Тбілісі. Постраждали кілька журналістів, в числі яких був і Лашкарава. За даними ЗМІ, він отримав переломи кісток обличчя і йому знадобилася термінова операція.

У тбіліській клініці New Hospitals повідомили, що Лашкарава лікувався у них з 5 липня, і 8 липня його виписали в задовільному стані. Як стверджують у клініці, перед випискою були проведені необхідні втручання і маніпуляції, в тому числі комп'ютерна томографія. У клініці обіцяють максимально сприяти встановленню причини смерті чоловіка.

Перед смертю Лашкарава кілька днів провів удома, за цей час він встиг взяти участь в ефірі одного з денних шоу на каналі "Пірвелі", де обговорювалися події 5 липня.

Імовірною причиною смерті називають тромбоемболію, викликану травмами. МВС завело справу за статтею "Доведення до самогубства".

Також стало відомо, що у Франції раптово помер журналіст з України.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: