18.07.2021, 09:50

Світлана Тихановська прибула з візитом до США

Ольга Романец | Всі новини автора
Тихановская

Лідер опозиції Білорусі Світлана Тихановська прибула з візитом до США, де зустрінеться з представниками Білого дому, Державного департаменту та ЗМІ.

Про це повідомляється на сайті Тихановської, передає Час Пік.

Відзначається, що головною темою її візиту в Штати є пошук шляхів подолання кризи в Білорусі. Візит опозиціонерки розпочнеться 18 липня із зустрічі з білоруською діаспорою. На початку наступного тижня у Тихановської заплановані зустрічі на високому рівні в Держдепартаменті і Білому домі.

Також вона проведе зустрічі з сенаторами-членами Палати представників США від Демократичної і Республіканської партії, керівництвом американського агентства міжнародної допомоги USAID і дасть інтерв'ю світовим ЗМІ. Однак поки невідомо, чи відбудеться зустріч Тихановської з президентом США Джозефом Байденом.

Нагадаємо, Білорусь отримала відмову від Литви на запит про видачу опозиціонерки, суперниці Олександра Лукашенка на виборах Світлани Тихановської.

Раніше лідер опозиції Білорусі Світлана Тихановська заявила, що особисто зустрічалася з президентом України Володимиром Зеленським у Литві.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк