04.10.2021, 17:50

У Польщі затримали трьох українців за підпал птахоферми і злом магазину

Ольга Романец | Всі новини автора
Польша

Польські правоохоронці затримали трьох громадян України за звинуваченням у підпалі птахоферми і проникненні в магазин, їм загрожує до 10 років в'язниці.

Про це повідомляє Польське радіо, передає Час Пік.

"Поліція в Мазовецькому воєводстві в Польщі затримала українця, колишнього працівника птахоферми, який спільно з двома іншими особами підпалив сарай на території господарства. Всі вони є громадянами України, яких також підозрюють у проникненні в місцеву крамницю", - йдеться в повідомленні.

Як пише видання, 3 жовтня в поліцію надійшло повідомлення про пожежу господарських будівель на території курячої ферми в селі Каміон в Жирардувському повіті. Після гасіння пожежі правоохоронці проаналізували відеозаписи камер спостереження і з'ясували, що її причиною міг стати підпал.

Незабаром поліція встановила особи зловмисників і затримала їх. Паліями виявилися троє громадян України. Один з них виявився колишнім працівником птахоферми, при цьому він сам повідомив власника про пожежу.

"За словами поліції, під час заходів на територію птахоферми прийшов власник сусідньої лавки, який повідомив поліції, що його магазин був зламаний. Опису зловмисників відповідали двоє із затриманих у зв'язку з підпалом", - зазначає видання.

Затримані чоловіки віком 23, 29 та 42 роки були у стані алкогольного сп'яніння. Їм загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Читайте також: Білорусь виходить з угоди про реадмісію з ЄС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: