15.10.2021, 07:47

У Тбілісі пройшла багатотисячна акція на підтримку Саакашвілі

Ольга Романец | Всі новини автора
Саакашвили

У центрі Тбілісі організували багатотисячну акцію з вимогою звільнити екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі.

На акцію, організовану єдиним національним рухом (ЄНД), вийшли понад 50 тисяч осіб. Відзначається, що кілька десятків тисяч людей приїхали в Тбілісі з інших регіонів. Вони скандували "Свободу Міші!", передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Акція почалася з того, що гендиректор Опозиційного каналу "Мтаварі" і один з адвокатів Саакашвілі Ніка Мелія прочитали послання політика. Саакашвілі закликав населення країни до примирення і об'єднання. Він також закликав прихильників опозиції 30 жовтня проголосувати за кандидатів від ЄНД, які за підсумками голосування на місцевих виборах вийшли до другого туру. Він також закликав відмовитися від помсти і реваншу

"Зараз не час розділятися ні за якими ознаками, ні за партійними, ні з якихось інших. Настав час звільнити Грузію, і найнеобхідніше сьогодні для цього - єдність, важливо усвідомити, що наше суспільство, країна, потребують великого примирення", - йдеться в посланні Саакашвілі.

Після цього на акції виступили прихильники опозиції, які розкритикували уряд правлячої партії "Грузинська мрія" і вимагали звільнення Саакашвілі.

Читайте також: У Грузії 11 жовтня оголосили днем жалоби через обвал будинку в Батумі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк