23.10.2021, 12:57

Саакашвілі у в'язниці зробили переливання крові

Михаил Саакашвили

Екс-президенту Грузії Михайлу Саакашвілі зробили переливання крові у в'язниці міста Руставі. Після процедури стан здоров'я політика стабілізувався.

Як заявив журналістам особистий лікар Саакашвілі Ніколоз Кіпшидзе, лікарі прийняли рішення зробити йому переливання після того, як один з параметрів в аналізі крові Саакашвілі був змінений, повідомляє Час Пік з посиланням на грузинські ЗМІ.

За словами Кіпшидзе, процедура проводилася в польових умовах із залученням тюремних лікарів та групи реанімобіля. На думку лікаря, Саакашвілі потрібно лікувати у цивільній, а не в тюремній лікарні.

"Один з параметрів аналізу крові у Саакашвілі був поганим, тому місцеві тюремні лікарі і бригада з реанімобіля допомогли зробити мені переливання, після чого стан Саакашвілі стабілізувався.

Ця процедура проводилася в польових умовах. Цей медичний кабінет не для цього. Тому його потрібно лікувати в лікарні, в цивільній лікарні, а не в тюремній лікарні. Його стан зараз нормальний. Сьогодні ми подолали кризу. Він в кращому стані, ніж був..., але завтра йому може стати гірше", - сказав Ніколоз Кіпшидзе.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк