08.11.2021, 22:15

На польсько-білоруському кордоні було чутно постріли, Польща вирішила закрити один із пунктів пропуску

Марина Началова | Всі новини автора

На кордоні Польщі та Білорусі, де зараз спостерігається критична ситуація з нелегальними мігрантами, пролунала стрілянина.

Відео з місця подій опубліковано у соцмережах, передає Час Пік.

Очевидці повідомляють, що стрілянина лунала з боку Білорусі. Натомість у прикордонному комітеті Білорусі заявляють, що стрілянина була з польського боку.

Нагадаємо, у зв'язку з напливом нелегальних мігрантів, Польща оголосила режим бойової готовності на кордоні з Білоруссю. До цього було оприлюднено відео, як сотні мігрантів рухаються до кордону Польщі.

Увечері 8 листопада Прикордонна служба Польщі оголосила про закриття прикордонного переходу "Кузниця".

"У зв'язку з ситуацією на польсько-білоруському кордоні, з 7.00 09.11.2021 буде призупинено рух в обох напрямках на автомобільному прикордонному пункті пропуску в Кузниці. Мандрівникам варто вирушати на прикордонні переходи у Тересполі та Бобровниках", - ]]>повідомила ]]>прес-служба відомства у Твіттері.

У свою чергу, у прикордонному комітеті Білорусі заявили, що "не бачать об'єктивних причин" для ухвалення такого рішення. Зазначається, що при поновленні роботи польського пункту пропуску білоруські служби готові забезпечити оформлення у штатному режимі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: