19.12.2021, 19:02

Це Австралія, дитинко: Величезний павук мало не зірвав прес-конференцію міністра охорони здоров'я

Марина Началова | Всі новини автора

Австралія славиться своєю унікальною, різноманітною і у багатьох випадках страхітливою фауною, від якої іноді страждають навіть політики.

Нещодавно несподіваний гість перервав прес-конференцію міністра охорони здоров'я австралійського штату Квінсленд Іветт Д'Ат, передає Час Пік із посиланням на закордонні ЗМІ.

Брифінг був присвячений коронавірусним обмеженням та вимогам до вакцин. Ніщо не віщувало лиха, поки хтось із присутніх не звернув увагу, що по нозі міністра повзе величезний павук.

Д'Ат проявила залізну витримку в цій ситуації і не стала панікувати. Вона одразу визначила, що це так званий павук-мисливець – він отруйний, але не смертельно. Міністр попросила когось прибрати з неї павука.

"Це показує, як добре я можу себе контролювати. Я не люблю мисливців, але я збираюся продовжувати вдавати, що ніякого мисливця на мені зараз немає. Я дозволю комусь допомогти розібратися з цим. Але якщо ви помітите, що павук наблизився до мого обличчя, будь ласка, дайте знати", - говорила Д'Ат, поки павука намагалися зловити.

Варто зазначити, що в середньому у павука-мисливця розмах ніг може досягати 15 см. В даному випадку, мабуть, був менший екземпляр.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: