08.01.2022, 20:41

Азербайджан заявив про обстріли з боку вірменських військових: Міноборони Вірменії все заперечує

нагорный карабах

Міністерство оборони Азербайджану заявило, що Збройні сили Вірменії відкрили вогонь по прикордонному Кельбаджарському району в суботу, 8 січня. 

За даними відомства, втрат серед особового складу та техніки в результаті обстрілу немає, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Обстріл був зафіксований о 13:50 за місцевим часом (11:50 за Києвом). Він вівся з великокаліберної зброї. Відповідними заходами вдалося придушити вогневу активність.

У свою чергу, в Міноборони Вірменії повідомили, що інформація Баку про обстріл позицій азербайджанської сторони на східному напрямку кордону не відповідає дійсності. 

"Заява Міноборони Азербайджану про те, що 8 січня підрозділи Збройних сил (ЗС) Вірменії обстріляли азербайджанські військові позиції, розташовані в східній частині вірмено-азербайджанського кордону, не відповідає дійсності. Азербайджанські підрозділи кілька разів відкрили безладний вогонь, на що вірменська сторона не відповіла", - йдеться в заяві прес-служби вірменського військового відомства.

У Міноборони Вірменії також додали, що ситуація вздовж кордону країн на даний момент стабільна.

Читайте також: Десятки загиблих, автоматні постріли та вибухи: в Алмати триває "зачистка"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк