28.05.2022, 13:04

"Чи то ще буде": Російські окупанти почали ґвалтувати жінок у Білгородській області

Иллюстративное фото / Открытый источник

Росіяни, які були впевнені, що звірства військових РФ на території України – це фейк та підступи українських спецслужб, вже починають прозрівати. Російські військові почали здійснювати масові звірства навіть на території РФ.

У Білгородській області, яка межує з Україною та використовується як перевалочний пункт російських військ, значно збільшилася кількість заяв про зґвалтування. Про це свідчить чергова перехоплена телефонна розмова російського окупанта із дружиною, повідомляє Час Пік із посиланням на СБУ.

У розмові з чоловіком, який воює в Україні, жінка повідомила, що в Білгородській області з прибуттям на ротацію російських солдатів з інших регіонів почастішали випадки зґвалтування.

За її словами, російські військові намагаються кидають око навіть на неповнолітніх. Також відомий випадок про зґвалтування дівчини п'ятнадцятьма солдатами.

Мабуть, добре знаючи про безчинства та звірства, які росіяни творять в Україні, окупант радить жінці рідше виходити з дому та не привертати до себе увагу військових.

Тепер і росіянки на собі зазнають "чесність та порядність" російських вояк, які, як стверджують у Кремлі, "не воюють із мирним населенням". Багато хто вже з жахом думає про повернення чоловіків з війни, які перетворилися на кровожерливих тварин і готові вбивати навіть після повернення на батьківщину.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк