20.08.2022, 17:02

Офіцери ПДВ РФ відмовляються воювати в Україні, їх замінюють контрактниками без звань та досвіду, - розвідка

вдв рф

Російські офіцери-десантники масово відмовляються брати участь у бойових діях проти України. Командування ПДВ РФ призначає на офіцерські посади контрактників без офіцерських звань і досвіду участі в бойових діях.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, повідомляє Час Пік.

За даними ГУР, після грандіозних втрат, які зазнали російські десантники в Україні, командування ПДВ РФ намагається хоча б частково намагається відновити їх морально-психологічний стан та боєздатність. Основна увага приділяється підрозділам, де було знищено понад 60% особового складу, а також частинам, де особовий склад деморалізований.

Водночас командний склад ПДВ РФ відмовляється вирушати на війну проти України. Щоб виправити ситуацію, командування терміново надало контрактникам офіцерські звання. Але це не допомогло.

"Зараз у командуванні ПДВ працює комісія генерального штабу країни-окупанта. Її члени отримали вказівку провести розслідування за кожним фактом відмови та умовити командирів повернутися до своїх підрозділів, обіцяючи їм соціальні пільги та урядові нагороди", - зазначає українська розвідка.

Читайте також:

СБУ затримала агентів РФ, які намагалися влаштуватися до підрозділів ЗСУ

Українські хакери зламали телебачення у Криму та показали звернення Зеленського

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк