14.12.2022, 15:30

Елегантний жабогадюкінг: Стрєлков викликав пропагандиста Соловйова на публічні дебати

гиркин и соловьев

У російському інформаційному просторі - чергова баталія. Терорист Ігор Стрєлков (Гіркін) образився на висловлювання пропагандиста Володимира Соловйова і викликав його на публічні дебати.

Свої образи Стрєлков висловив ]]>у соціальних мережах]]>, передає Час Пік.

В одному з останніх ефірів Соловйов звинуватив Гіркіна в тому, що той "Слов'янськ про*рав, відкотився до Донецька, в Донецьку його мало не вбили за зраду, втік звідти, спробував повернутися"... За словами Соловйова, Стрєлков - "антипатріотичний блогер, який пояснює верховному командуванню, як треба воювати. "А чому ти не показав?", - запитав пропагандист.

Стрєлков образився на висловлювання Соловйова та елегантно запропонував йому провести публічні дебати на будь-яку тему у прямому ефірі за умови, що оператори будуть "нейтральними".

"Якщо ж Володимир Рудольфович (відомий своєю злиденністю) не здатний організувати дебати через брак ресурсів - то (за наявності його згоди) - я організую майданчик сам. П.С. Втім, на відповідь я навіть не розраховую. Оскільки це боягузлива і наскрізь брехлива істота не стане ризикувати своєю "репутацією" "золотого язика РФ" в умовах, на які (свого часу) легко пішли Навальний та Красовський. Але чим чорт не жартує? Раптом Володимир Рудольфович настільки самовпевнений, що вирішить "розкотити" мене у прямому ефірі?", - завершив риторичним питанням свою тираду Стрєлков.

Читайте також: Особиста спецоперація в Україні повністю провалилася: Стрєлков повернувся до Москви

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк