09.01.2023, 09:42

"Як скот": "Мобіків" з Іркутська повезли у товарних вагонах воювати на Луганщину

"Мобиков" из Иркутска повезли в товарных вагонах воевать в Украину

Схоже, російське керівництво не дуже переймається життям "мобіків". Багато хто з них "повертається" додому, навіть не доїхавши до фронту. Умови, в яких утримують російських мобілізованих, самі "мобікі" називають скотськими.

У мережу часто спливають відео, зняті російськими "мобіками", де вони розповідають про "нелюдські умови", в яких їм доводиться жити та воювати в Україні, повідомляє Час Пік.

Нове відео зняли мобілізовані з Іркутська, яких відправили на фронт у товарних вагонах. За словами солдатів, яким доведеться віддати своє життя за "велику та могутню", їх посадили у товарні дерев'яні вагони, які повністю промерзли ще на станції відправлення.

"Мобікі" виклали у мережу відео, щоб показати, в яких умовах їм доводиться їхати воювати. Всередині вагонів антисанітарія та бруд, а замість туалету в підлозі вагона просто прорубали дірку.

Чи варто розповідати, з якою мотивацією приїдуть ці росіяни воювати... Тим більше, багато хто з них ще не здогадується, що чекає на них на фронті.

Російські "мобікі", що потрапили на війну, шоковані тим, що відбувається в армії РФ. Вони скаржаться на те, що їм нема чим воювати та нічого їсти. Реалії російської армії вони охарактеризували одним словом – бардак.

Читайте: "Бардак!": Мобілізовані "бойові якути" скаржаться на фронтове життя

Читайте також:

"Вантаж 200" вивозили таємно": Шарій злив кадри з наслідками удару HIMARS у Лантратівці на Луганщині

Фейкова "операція відплати": Міноборони РФ розлютило росіян брехливою заявою про "ответку" за Макіївку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк