10.07.2023, 08:03

У Польщі мікроавтобус з українцями врізався у вантажівку: є жертви

В Польше микроавтобус с украинцами врезался в грузовик

У Польщі неподалік кордону сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула молода українка. У ДТП також постраждало 8 громадян України, які їхали мікроавтобусом Volkswagen Crafter.

Смертельна аварія сталася у польському місті Титусін у Хелмському повіті в ніч проти 9 липня. Близько 01:52 мікроавтобус Volkswagen Crafter, який їхав у бік кордону, врізався в вантажівку, що стояла на узбіччі. Про це повідомляє Люблінська поліція у Twitter, передає Час Пік.

На місці ДТП загинула 33-річна громадянка України, пасажирка мікроавтобуса.

Як повідомляють в люблінській поліції, вночі 44-річний водій автобуса Volkswagen в'їхав у задню частину сідельного тягача Renault, припаркованого на узбіччі дороги. Водієм вантажівки також був громадянин України, він у цей час спав.

Прес-секретар Головного управління поліції у Любліні Анджей Фійолек повідомив, що після аварії до лікарні доставили 8 громадян України, які їхали до Volkswagen Crafter. Після обстеження у двох осіб було виявлено тілесні ушкодження.

Згідно з попередніми даними, 44-річний українець, який керував автобусом, був тверезим. Поліція під контролем прокуратури розслідує деталі інциденту.

В Польше микроавтобус с украинцами врезался в грузовик

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк