04.10.2023, 09:56

ДТП в Італії: серед загиблих в автобусі виявили тіла українців

Альона Тихоненко | Всі новини автора
ДТП в Італії

Сьогодні в італійському місті Местре, що поблизу Венеції, сталося ДТП. Туристичний автобус упав з естакади і спалахнув. Серед загиблих виявили тіла українців.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>La Repubblica.]]>

Автобус впав біля залізничної колії, після чого, імовірно, торкнувся електричних кабелів і загорівся. Щодо причини аварії висунули декілька гіпотез: хвороба водія, оскільки слідів гальмування на дорозі немає, або неправильний маневр на місці ремонту шляхопроводу.

Точну причину з'ясовують слідчі. Сам водій був італійцем. За словами знайомих, він був експертом у своїй справі.

У транспортному засобі перебувало 40 туристів з кемпінгу. Станом на зараз відомо про 21 загиблого та 15 поранених, серед них п'ять людей перебувають у тяжкому стані. Серед туристів були люди різних національностей, зокрема й українці.

Речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко підтвердив у коментарі "Бабелю", що в автобусі перебували українці. П'ять людей загинули, а три поранені. 

"Наразі дипломати встановлюють звʼязок із родичами постраждалих...Українські консули взаємодіють з італійськими правоохоронцями, щоб зʼясувати всі обставини ДТП, та тримають на контролі лікування українців", — зазначив Ніколенко.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Мерія Москви випадково "злила" адреси надсекретних об'єктів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: