05.10.2023, 08:28

Атака безпілотників на Курську область: частина населених пунктів залишилась без світла

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Курська область

У ніч проти п'ятого жовтня безпілотники атакували декілька районів Курської області. У деяких місцях зникло електропостачання.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Губернатор Курської області Роман Старовойт заявив, що знеструмлення пов'язане з атакою України, а саме за допомогою безпілотників. За його словами, світло вимкнули в Суджанському, Кореневському, Глушківському районах.

Старовойт додав, що аварійні бригади усувають наслідки атаки та працюють над відновленням електропостачання.

За даними регіональних Telegram-каналів, без світла залишилось 67 населених пунктів. Атаку було здійснено по електропідстанціям Суджа та Глушково.

Фото та відео з місця подій у мережі не публікували. Про свої можливі втрати окупанти мовчать. Представники України також наразі не коментували свою причетність до ударів.

Раніше повідомлялось, що в російському Ростові-на-Дону сталася масштабна пожежа, горіли складські приміщення. Повідомляється, що знищено запас форми для російських військових.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: ДТП в Італії: серед загиблих в автобусі виявили тіла українців

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк