13.01.2024, 09:50

Тиснява, крики та суєта: у Санкт-Петербурзі горить величезний склад Wildberries

горит склад вайлдберис в питере

Дуже сильна пожежа спалахнула в суботу, 13 січня, на складі Wildberries у російському Санкт-Петербурзі. Вогнем охоплено десятки тисяч квадратних кілометрів.

Відео з місця подій з'явилися у мережі, передає Час Пік.

За даними Telegram-каналу "Mash", пожежа на складі Wildberries у пітерських Шушарах почалася сьогодні вранці. Станом на 7:30 у будівлі спостерігалася жахлива тиснява - всюди крики та суєта. Евакуюватись змогли понад 500 осіб. За останніми даними, допомога медиків поки що нікому не знадобилася.

Площа спалаху склала вже 50000 квадратних метрів, площа всього приміщення - близько 100000 квадратних метрів. Стовп диму видно навіть із ілюмінатора літака. Пожежі надано 5-й рівень небезпеки.

Вогонь дуже швидко "з'їдає" будівлю. Як стверджує Telegram-канал, у 2021 році компанія вклала у будівництво складського комплексу 3 мільярди рублів.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Російський військовий аеродром "Енгельс-2" зазнав атаки дронів, - ЗМІ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк