09.06.2024, 16:26

Бєлгородську область РФ атакували БПЛА: вибухи на складі БК та український прапор на вежі зв'язку

Віктор Білий | Всі новини автора

У Бєлгородській області Росії знову неспокійно. Місцеві жителі повідомляють про серію атак безпілотних літальних апаратів (БПЛА), які призвели до значних ушкоджень та символічних актів.

У мережі повідомляють про серію потужних вибухів та публікують кадри з місця події, передає Час Пік.

Найсерйозніший інцидент стався у селі Рокитне Ракитянського району, де, за повідомленнями місцевих жителів, дрон атакував склад боєприпасів. Очевидці розповідають про потужні вибухи й пожежу, що виникла після них.

У соціальних мережах публікуються фотографії та відео, на яких видно клуби диму та вогонь. Детонація боєприпасів була настільки сильною, що її чули навіть у сусідніх населених пунктах.

Паралельно з цим, у селищі Безімено стався інцидент, який можна схарактеризувати як символічну акцію. Безпілотник пролетів до місцевої вежі стільникового зв'язку та встановив на ній український прапор. Цей акт можна розглядати як демонстрацію можливостей українських сил досягати мети навіть у глибині російської території.

Крім того, повідомляється, що в тому ж Безіменному два інші дрони скинули вибухові пристрої на автомобіль та адміністративну будівлю. Інформації про постраждалих внаслідок цих атак поки не надходило.

Офіційна влада Бєлгородської області та командування Збройних сил України поки що не прокоментували ці події.

Читайте також: Сили оборони вперше уразили найсучасніший винищувач РФ Су-57, - ГУР (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк