20.06.2024, 08:16

Після атаки БПЛА на НПЗ у Краснодарському краї та нафтобазі в Адигеї зафіксовано пожежі

атака БПЛА

У ніч проти 20 червня у двох російських регіонах – Краснодарському краї та Республіці Адигея – ударні безпілотники атакували нафтопереробний завод та нафтобазу. На місці "прильотів" виникли сильні пожежі.

Російська влада заявила про "успішну роботу" ППО та про смерть однієї людини в результаті атаки БПЛА, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Як заявили в Міноборони РФ, 6 українських безпілотників перехоплено або знищено вночі над Адигеєю, по 3 - над Брянською областю та Краснодарським краєм, по одному - над Ростовською, Бєлгородською та Орловською областями.

Вочевидь, "успішна робота" ППО стала причиною загибелі жінки у місті Слов'янськ-на-Кубані в Краснодарському краї. Як повідомив губернатор регіону, безпілотник впав на приватний будинок та повністю його зруйнував, під завалами загинула жінка.

Як повідомляють російські Telegram-канали, українські безпілотники атакували Афіпський нафтопереробний завод за 20 км на південний захід від Краснодара. Також під удар потрапила нафтобаза в місті Енем (Республіка Адигея), що належить компанії "Лукойл". Після ударів на обох об'єктах спалахнули сильні пожежі.

Зазначається, що мешканці селища Енем в Адигеї та селища Афіпський у Краснодарському краї повідомили про вибухи та пожежі. При цьому в оперштабі Кубані заявили, що "інформація про пожежу на Афіпському НПЗ не є достовірною". І поки Telegram-канали викладають відео з наслідками атаки БПЛА, місцева влада мовчить.

Читайте також: 

Що таке тюнінг автомобіля та які види тюнінгу існують

Які інструменти потрібно мати вдома під рукою?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк