29.07.2020, 17:10

До 25 тисяч гривень на місяць: у МОЗ пообіцяли підвищити зарплати медикам

Марина Началова | Всі новини автора
зарплаты медикам

Уже з 1 вересня відбудеться значне підвищення зарплат медиків, а в новому році будуть закладені ще більші показники.

Про це Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов заявив під час відкриття другої черги нового корпусу лікарні «Охматдит» разом із Президентом України Володимиром Зеленським у середу, 29 липня, передає Час Пік з посиланням на прес-службу МОЗ.

Степанов зазначив, що Міністерство охорони здоров’я, за підтримки Президента та Уряду, досягло підвищення заробітних плат медичним працівникам з 1 вересня цього року. При цьому керівництво відомства налаштоване й надалі підвищувати рівень зарплат у новому році і хоче довести їх до рівня не менше 20-25 тис. грн на місяць.

“Відверто треба визнати, що протягом 30 років в Україні не звертали особливу увагу на заробітну плату медичних працівників. Вона завжди знаходилась на найнижчому рівні. Завдяки вам (президенту Володимиру Зеленському, - ред.), ми з 1 вересня піднімаємо заробітну плату. Що стосується бюджету наступного року, ми звичайно закладаємо уже зовсім інші показники щодо заробітної плати наших медичних працівників. На моє переконання, заробітна плата лікаря повинна стартувати в межах 20-25 тисяч гривень", - зазначив Степанов.

Нагадаємо, Степанов прокоментував ініціативу щодо своєї відставки.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>