14.12.2020, 15:24

Супермаркети "Сільпо" оголосили новорічну акцію: на яких товарах можна заощадити

сильпо

Новий рік - хороший привід побалувати себе чимось смачненьким. Мережа супермаркетів "Сільпо" дарує таку можливість.

Супермаркети "Сільпо" запустили акцію під назвою "Для святкового настрою", передає Час Пік з посиланням на офіційний сайт компанії.

Як повідомляється, акція діє з 2 грудня по 5 січня. Однак деякі товари, які на сайті потрапили в розділ "Для святкового настрою", будуть продаватися по знижці аж до 10 січня. Тому скупитися можна буде не тільки до Нового року, а й до Різдва.

На чому можна заощадити? В першу чергу, на продуктах харчування, які найкраще пасують до святкового столу (ковбаси, сири, солодощі).

Крім того, знижки поширюються на бакалію, напої (включаючи алкогольні), консерви.

Однак ціни знижені не тільки на продукти харчування. Акція діє і щодо товарів для гігієни, для дому, дитячих товарів, а також продукції для тварин.

Нижче наведені деякі товари, які будуть коштувати дешевше (в тому числі - в "Сільпо" Лисичанська). З повним переліком можна ознайомитися на сайті компанії.

Читайте також:

Зелені вбивці: названо кімнатні рослини, які не можна тримати в будинку (фото)

Дихати стане легше: названо п'ять кімнатних рослин, які обов'язково повинні бути в будинку (фото)

товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар товар акция сильпо сильпо сильпо сильпо а

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк