27.12.2020, 16:13

Усі посилки проходять огляд: "Нова пошта" попередила про затримку відправлень

Марина Началова | Всі новини автора
новая почта

У компанії "Нова пошта" заявили, що можливі затримки доставки міжнародних посилок, оскільки кожне відправлення ретельно оглядає митниця.

Про це інформують на сайті "Нової пошти", передає Час Пік.

Повідомляється, що з 18 грудня на Центральній сортувальної станції "Нової пошти Глобал" - компанії, що входить до групи компаній "Нова пошта", проводиться перевірка представниками уповноважених підрозділів Державної митної служби.

Зокрема, фахівці митниці перевіряють всі відправлення на відповідність заявленої вартості. Це означає, що тепер кожне відправлення і вантаж клієнтів "Нової пошти" проходять обов'язковий ретельний огляд і контроль митників, що істотно збільшує час на виконання митних процедур.

В результаті велика кількість відправлень, що надходять в ЦСС, не проходять митне оформлення швидко. Зараз вже утворилася черга з відправлень, в яких доставляються замовлення з зарубіжних інтернет-магазинів. У зв'язку з цим прогнозуються затримки в доставці відправлень клієнтам "Нової пошти".

В "Новій пошті" підкреслили, що компанія працює виключно в правовому полі із суворим дотриманням всіх норм законодавства, тому клієнтів просять з розумінням поставитися до ситуації, що склалася. Компанія робить все можливе, щоб доставити відправлення клієнтів якомога швидше.

Раніше повідомлялося: Новим категоріям українців надали право на отримання субсидії: хто може звернутися за допомогою

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: