12.03.2021, 15:27

В Україну нарешті йде потепління: погода зміниться вже завтра

март

Нарешті в Україну прийде потепління. Вітер у суботу, 13 березня, заспокоється від сильного до помірного. Хоча в неділю в деяких регіонах він знову посилиться, проте буде нести тепло з південного заходу і півдня.

Такий прогноз погоди представила відомий український синоптик Наталка Діденко у Facebook, передає Час Пік.

Температура повітря в денні години на вихідних коливатиметься в межах + 6-9 градусів. На Сході буде свіже - +1-4 градуси, в південній частині України - +8-11 градусів, а зовсім теплою буде погода в західних областях - +9-14 градусів .

Найближчої ночі атмосферний фронт ще посипатиме снігом та мокрим снігом смугу від Харківщини, Сумщини через Дніпропетровську область до Півдня України. Вдень у суботу опади припиняться.

У неділю, 14 березня, черговий атмосферний фронт з північного заходу Європи принесе дощі в західні області. У Карпатах - сніг і мокрий сніг. На решті території переважатиме суха погода.

У понеділок ці опади досягнуть Півночі та Центру України.

У Києві завтра, в суботу, сильний вітер ослабне, опади припиняться. У неділю, 14 березня, також без опадів, проте вітер знову посилиться. Стовпчики термометрів "підскочать" до +5-9 градусів.

Читайте також: Буде холодніше, ніж у минулі роки: українські синоптики дали прогноз на березень

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк