15.05.2021, 22:53

Україну заллє дощами: в яких регіонах очікується негода

Ольга Романец | Всі новини автора
гроза

У неділю, 16 травня, в Україні зіпсується погода через дощі. Зокрема, потужні опади очікуються на заході і в Криму.

Про це повідомляють синоптики Українського гідрометцентру, передає Час Пік.

Найхолоднішим 16 травня буде захід країни - очікуються сильні дощі та грози, які супроводжуватиме поривчастий вітер до 7 м/с.Температура повітря становитиме +20 градусів.

У Києві 16 травня без опадів. Стовпчик термометра вдень підніметься до 23 градусів. З понеділка, 17 травня, похолодає до +17 градусів, пройдуть сильні дощі, можливо з грозами.

У Черкасах, Кропивницький та в Полтаві вдень температура повітря коливатиметься від +18 до +24 градусів. У Вінницькій області можливий невеликий дощ. 17 травня температура знизиться на кілька градусів, пройдуть дощі з грозами.

Схід України буде найспекотнішим регіоном: в Луганській і Донецькій області - до +2 градусів, в Харківській і Дніпропетровській - до +26 градусів. З понеділка, 17 травня, дощі з грозами пройдуть в Харківській області, 18 травня - в Донецькій області.

На півдні країни 16 травня місцями пройдуть інтенсивні дощі з грозами. Денний температурний мінімум очікується в Одеській області - від +19 до +21 градуса, денний температурний максимум - у Херсонській та Запорізькій областях - від +24 до + 29 градусів.

Читайте також: Дослідники розкрили механізм виникнення цікавості: звідки вона береться

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: