11.06.2021, 20:23

"Укрпошта" розпочала вакцинацію працівників від COVID-19

вакцинация

11 червня в Україні розпочалася вакцинація проти COVID-19 працівників "Укрпошти". Вони отримують щеплення на робочому місці.

У прес-службі компанії відзначили, що національний поштовий оператор, як частина критичної інфраструктури, одним з перших серед державних підприємств забезпечив вакцинацію своїх працівників, передає Час Пік.

У головному офісі в Києві, а також у Сумах, Рівному, Одесі, Чернігові, Житомирі та інших містах мобільні бригади медиків щеплюють співробітників "Укрпошти" на робочому місці.

Всього в рамках першої хвилі вакцинації заплановано прищепити понад 5000 працівників. До кінця наступного тижня ці співробітники отримають першу дозу вакцини, а через 4 тижні - другу.

"З сьогоднішнього дня наші співробітники почали вакцинуватися. Ми подбали про те, щоб щеплення можна було зробити на робочому місці. Я радий, що багато наших працівників виявили бажання і записалися на першу хвилю вакцинації. Адже наші листоноші та оператори у відділеннях працюють з самого початку під час пандемії та карантину. Адже пошта повинна працювати, незважаючи ні на що. До цього часу їх захищали засоби індивідуального захисту, а тепер ще й вакцина", - зазначив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Читайте також: ВООЗ прогнозує осінній сплеск COVID-19 в Європі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк