06.07.2021, 09:32

В Україну повернеться нестерпна спека: синоптики назвали дату

Ольга Романец | Всі новини автора
жара

Найближчими днями циклон, який приніс на територію України дощі, відступить. Йому на зміну прийде циклон CORNELIEKE. У зв'язку з цим погода зміниться - стане спекотніше і опади припиняться по всіх областях.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

В останні дні над південними областями України розміщується циклон, який сприяє нестійкій погоді з короткочасними дощами і грозами в багатьох областях нашої країни.

Найбільшим чином піддаються його впливу південні і центральні області. Зокрема, в Одеській області за минулу добу випало 72 мм опадів.

"Щодо подальшого розвитку синоптичних подій, то вже з четверга вищезгаданий циклон потроху покидатиме південь України, зате на нашу територію поширить свій вплив антициклон CORNELIEKE і, як наслідок, погода змінить свій характер - стане спекотніше і опади припиняться по всіх областях. Наприкінці тижня денні максимуми температури в Україні складуть +28 +33 градуси", - йдеться в повідомленні синоптиків.

Читайте також: Частину України заллє дощами: оголошено штормове попередження

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк