18.07.2021, 12:53

Експерти назвали кращі автомобілі для українських доріг: топ моделей

Ольга Романец | Всі новини автора
авто

Українські водії досить строго підходять до вибору нового автомобіля. Крім практичності, привабливої ціни, надійності та якості важлива підготовка машини до важких українських доріг.

Автомобільними експертами був опублікований список машин з різних моделей і сегментів, які найкраще підходять для пересування по українських дорогах, передає Час Пік з посиланням на "Твоя машина".

Кращі автомобілі для українських доріг

Renault Logan - це бюджетний седан, що користується величезною популярністю в Україні за 295 000 гривень, який відрізняється високою надійністю.

Skoda Octavia - як не можна краще підходить для поганих доріг. А оснащення радує рівнем і варіативністю. Вартість автомобіля від 571 000 гривень.

Toyota RAV4 - один з лідерів сегмента кросоверів, який дуже популярний в Україні. За базову комплектацію доведеться віддати 697 000 грн.

Renault Duster - доступний кросовер, прайс на який починається з позначки 371 000 гривень. При цьому за окрему плату можливо замовити повний привід.

Toyota Land Cruiser Prado - позашляховик з просторим салоном, якісною обробкою і великим багажником. Тільки ціна на цей автомобіль починається від 1 276 000 гривень.

Читайте також: В Україні зростають продажі нових авто: названо найпопулярніші моделі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: