25.07.2021, 11:29

В Україну знову йдуть затяжні дощі, проте це не всі "сюрпризи" погоди

Ольга Романец | Всі новини автора
погода

Найближчим часом погода в Україні готує період затяжних дощів. При цьому в кінці липня і початку серпня очікуються температурні "гойдалки".

Про це йдеться в прогнозі синоптиків, передає Час Пік.

У центральних областях наприкінці липня та на початку серпня дощитиме. Найближчим часом температура повітря підніметься до +30 градусів, а на початку серпня трохи опуститься.

У східній Україні в цілому переважатиме малохмарна, мінлива хмарність, або ясна погода. В останній тиждень липня стовпчики термометра піднімуться до +31 градусів максимум, після чого вже 3 серпня похолодає до +23.

У західних областях з 26 липня до 7 серпня очікуються дощі (27-28 і 31 липня - сильні зливи з грозами). Температура повітря почне опускатися в кінці місяця з +29 до +22..+24 градусів у першій половині серпня.

У північних областях "дощовий сезон" розпочнеться з 29 липня, причому на дату 2 серпня синоптики віщують потужну зливу з грозою. До кінця липня буде тепло: близько +28... +31 градуси, а вже 2 серпня стовпчики термометрів опустяться до +25 градусів, після чого знову підуть вгору.

Читайте також: Атакують люті морози: синоптик розповів, чого очікувати від зими 2021-2022 року

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: