18.08.2021, 15:20

Спека в Україні відступить, але не у всіх регіонах

погода лето

19 серпня, у четвер, у більшості областей України температура повітря буде комфортною - очікується +22-27 градусів. Вранці буде навіть прохолодно - +10-16 градусів.

Про це свідчить прогноз погоди відомого українського синоптика Наталки Діденко, передає Час Пік.

У Дніпрі з районами, в Полтавській області, Запоріжжі, Херсоні синоптик прогнозує +27-29 градусів. На Сході спека затримається - +28-32 градуси.

Дощі, які сьогодні приніс в Україну атмосферний фронт, у четвер пройдуть у центральних областях, на Півдні та місцями на Сході. На Заході 19 серпня опади малоймовірні.

У Києві може затриматися хмарність, проте дощі в столиці завтра також малоймовірні. Протягом дня температура повітря коливатиметься в межах +22-24 градусів.

Синоптик зазначає, що наближаються святкові дні, у зв'язку з чим планується багато заходів на відкритому повітрі. За попередніми прогнозами, у столиці в ніч на 22 серпня є ймовірність невеликого дощу, вдень +24 градуси, ввечері - до +20 градусів. На День Незалежності погода обіцяє бути хорошою: без опадів і багато сонця. Температура при цьому очікується в денний час +24-26 градусів, ввечері - +18-20 градусів.

Читайте також: Синоптик детально розповів, якою буде осінь в Україні цього року

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк