02.12.2021, 16:59

Перелік послуг, на які можна витратити 1000 грн за вакцинацію, хочуть розширити

тысяча за вакцинацию

З 19 грудня вакциновані українці отримають 1000 гривень, за яку зможуть придбати абонемент в спортзал, купити залізничний квиток, відвідати музей тощо.

Як повідомила в Facebook перший віце-прем'єр - міністр економіки України Юлія Свириденко, цей перелік доповнить також покупка книг, передає Час Пік.

Вона зазначила, що урядова команда працює для того, щоб людям було зручно скористатися тисячею гривень за участь у кампанії вакцинації.

"Ми провели зустрічі з представниками сфери культури, Інституту книги, Асоціації книговидавців та книгорозповсюджувачів, інших інститутів, проаналізували втрати від карантину в книговиданні, за результатами вирішили, що витратити 1 000 гривень на придбання книг можна буде з початку програми "еПідтримка", - написала Свириденко.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні анонсував, що 1000 гривень за вакцинацію можна витратити на абонемент в спортзал або фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал або виставковий центр, купити квитки для подорожей всередині країни на внутрішні авіа - та залізничні перевезення.

Читайте також: "Вовина тисяча": У мережі висміяли "подарунок" від Зеленського вакцинованим українцям

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк