12.12.2021, 22:57

Вифлеємський вогонь миру вже в дорозі: "Укрзалізниця" доставить його у всі регіони

Марина Началова | Всі новини автора

Пластуни сьогодні передали представникам Укрзалізниці Вифлеємський вогонь миру, і він потягами вирушає на вокзали усіх областей.

Укрзалізниця обіцяє доставити Вифлеємський вогонь миру до всіх областей країни менш ніж за добу, передає Час Пік з посиланням на повідомлення прес-служби компанії.

"Вперше в історії компанії Укрзалізниця офіційно взяла участь в одному з найбільших скаутських заходів світу: доставці Вифлеємського вогню миру", - заявили в УЗ.

12 грудня о 20:00 відбулася передача Вогню від організації «Пласт» представникам Укрзалізниці.

У рамках спільного заходу провідники 15 поїздів доставлять Вогонь на 22 вокзали обласних центрів країни та на вокзали Маріуполя, Костянтинівки й Лисичанська менш ніж за добу.

Вже 13 грудня з 14:00 до 22:00 будь-хто зможе отримати Вогонь для свого дому на зазначених вокзалах. Там будуть встановлені безпечні стенди з Вифлеємським вогнем миру.

Слід пам'ятати, що на вокзалах Укрзалізниці діє обов'язковий масковий режим.

Як повідомляють ЗМІ, передача Вогню відбулася сьогодні на міжнародному пункті пропуску "Малий Березний - Убля": там словацькі скаути передали Вогонь українським пластунам. Далі Вогонь доставили у Київ. У Михайлівському Золотоверхому соборі кожен бажаючий сьогодні міг запалити від Вифлеємського вогню свічку чи лампадку.

Раніше Лисичанський залізничний вокзал анонсував доставку Вифлеємського вогню.

​​​​​​​

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк