14.12.2021, 13:22

Зеленський розгляне петиції про скасування карантину та "примусової" вакцинації

Марина Началова | Всі новини автора

На сайті президента України дві петиції щодо скасування карантинних обмежень та "примусової" вакцинації набрали необхідну для розгляду кількість голосів.

Одна ]]>петиція ]]>під заголовком "Повне скасування карантину та добровільно-примусової вакцинації від COVID-19" наразі має статус "На розгляді", передає Час Пік.

"Ми вимагаємо повністю скасувати карантин, безглуздий масковий режим, та вакцинацію, яка вже стала примусовою для деяких верств населення. Залишити лише вакцинацію для бажаючих і тільки на платній основі", - вимагає автор петиції.

У тексті коронавірус називають "фейковою хворобою", на яку держава витратила 36 млрд гривень.

"Також ми вимагаємо не вести статистику і не згадувати в новинах про коронавірус. Вже давно і так зрозуміло, що цим нас намагаються маніпулювати, дані про хворих і померлих, що не відповідають дійсності", - йдеться в петиції.

"Ми пропонуємо зупинити цю вакханалію і не витрачати наші гроші даремно, є більш важливі завдання в країні, потрібно у першу чергу думати, як всі зовнішні борги повертати, а не набирати кожен рік нові", - заявляє автор.

"Якщо ця петиція набере потрібні 25 тисяч і Ви її проігноруєте або з відповіддю в стилі, передам прем'єр-міністру і ніяких конкретних і радикальних змін не буде, ми всі, які тут підписалися будемо вважати, що у Вас немає своєї думки, не чуєте народ, справжньої демократії немає, а значить світом керує закулісна мафія, а не здоровий глузд", - говориться наприкінці тексту.

Ще одна ]]>петиція ]]>"Відміна примусової вакцинації населення" наразі очікує на розгляд.

"Прошу президента на парламент переглянути засоби впливу чиновників на людей. Прошу заборонити примусову вакцинацію населення. Не повинно бути такого, що люди вакцинуються простроченими вакцинами під страхом звільнення з роботи чи неотримання заробітної плати. Прошу президента та міністра охорони здоров'я надати людям право обирати хочуть вони вакцинуватись чи ні. Ми вас підтримали на виборах - підтримайте ж тепер і Ви нас", - йдеться у тексті петиції.

Нагадаємо, в Україні дозволили третє щеплення від COVID-19, але не всім.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк