26.12.2021, 21:21

Подорож "з морозцем": Пасажири "Укрзалізниці" скаржаться на іній у вагонах

Марина Началова | Всі новини автора

У мережі продовжують з'являтися негативні враження пасажирів про поїздки у поїздах "Укрзалізниці". На цей раз своїм сервісом розчарував "Інтерсіті" сполученням Суми-Вінниця.

Користувачка Фейсбука Надія Ганіна днями опублікувала гнівний допис, передає Час Пік.

Жінка виклала фото із вагона поїзда №779 Суми-Вінниця. На знімках видно, що температура у вагоні – близько +12 градусів, на вікнах іній. Причому рік тому у цьому поїзді спостерігалася така сама ситуація.

"Укрзалізниця, що це таке? Опалення немає! Я вже півтори години їду так у "фірмовому". Вже оформляла скаргу про направлення 779 рік тому! Нічого не змінилося. Через раз така дурня. Скільки я маю писати і телефонувати, аби ситуація якось змінилася? Де якість надання послуг?" – написала пасажирка.

Варто зазначити, що в Україні затверджено Державні санітарні правила і норми експлуатації пасажирського залізничного транспорту, згідно з якими вагони поїздів мають опалюватися за температури навколишнього середовища +10 градусів і нижче. Температура у вагонах усіх класів має підтримуватись на рівні +20 градусів Цельсія +2 градуси.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк