26.01.2022, 15:15

Програму "єПідтримка" розширять: деякі українці зможуть витратити 1000 гривень на освіту і комуналку

Марина Началова | Всі новини автора

У Кабінеті міністрів підтвердили наміри розширити програму "єПідтримка". Деякі категорії громадян отримають додаткові можливості, як витратити 1000 гривень за вакцинацію.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Кабінету Міністрів 26 січня, передає Час Пік з посиланням на Урядовий портал.

«Наразі понад 7,5 млн українців подали заявки на отримання виплат. 1,7 млрд грн вже витрачено», — повідомив очільник Уряду.

Шмигаль зауважив, що з 24 січня Уряд розширив ініціативу на громадян віком від 60 років. Лише за 2 дні українці купили ліків за кошти програми єПідтримка на понад 6,5 млн грн.

«Надалі Уряд планує розширити програму на підлітків з одночасним додаванням до напрямів можливих витрат освітніх послуг. Також за ініціативи президента Володимира Зеленського плануємо розширити програму на комунальні послуги», — відзначив глава Уряду.

Прем’єр-міністр також нагадав, що президент анонсував виплати в розмірі 500 грн за бустерну дозу, і Уряд зараз активно працює над впровадженням цієї ініціативи.

Раніше повідомлялося, що розглядається можливість надати право купувати ліки за програмою «єПідтримка» для осіб з інвалідністю першої групи.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: