16.02.2022, 22:53

Вперше за багато років в Україні не сталося жодної смертельної ДТП за добу

клименко

Вперше за багато років в Україні за добу не було зафіксовано жодної смертельної ДТП. За два дні кількість ДТП скоротилася на 46%. 

Про це повідомив голова Національної поліції Ігор Клименко на спецмарафоні до Дня єднання, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ. 

"За понеділок та вівторок число ДТП в країні скоротилося на 46%. Вперше за багато років для 40-мільйонної країни вчора у нас не було жодного загиблого в результаті ДТП. Позавчора був один загиблий. Якщо подивитися на тиждень тому, у нас за два дні було 13 жертв ДТП", - заявив Клименко. 

Він також зазначив, що на тлі загрози вторгнення РФ особовий склад НПУ переведений на службу в посиленому режимі, що дає позитивні результати.

"Перехід на службу в посиленому режимі дає вже перші плоди. Я хочу сказати, що за ці дні збільшилася кількість звернень громадян до Нацполіції - від 49 до 53 тисяч. Але в першу чергу - це інформаційні та консультативні звернення громадян. За два дні, 13-14 лютого, ми маємо зменшення злочинів на 23% - від 3 тисяч до 2,3 тисяч. Ми спілкуємося з нашими громадянами, що найголовніше - ми один одного чуємо", - зазначив глава Нацполіції.

Читайте також: 

Обов'язковий техогляд в Україні: хто з водіїв може не пройти процедуру

Завалять штрафами?: Українським водіям приготували новий "сюрприз"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк