17.06.2022, 07:55

Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача щодо можливого вторгнення з Білорусі

Марина Началова | Всі новини автора

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача щодо можливого повторного вторгнення з території Білорусі.

Про це повідомив в ефірі ток-шоу "Говорить великий Львів" секретар РНБО Олексій Данілов, передає Час Пік.

За його словами, питання можливого повторного вторгнення з території Білорусі знаходиться на контролі у президента. Засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, присвячене, зокрема, даному питанню, відбулося 15 червня.

"Давали оцінку всі органи, які до цього дотичні, – що там відбувається, в якому стані знаходиться військо Білорусі, скільки там військових РФ, які плани", - сказав Данілов.

Він повідомив, що за результатом засідання було дано доручення відповідним органам щодо проведення перевірки стану підготовки фортифікаційних споруд у чотирьох областях.

"Буде відбуватися перевірка у чотирьох областях стану підготовки – у разі якщо будуть повторні виклики для нашої країни. Усе це відпрацьовується кожного дня", - заявив Данілов.

Секретар РНБО України наголосив на тому, що "ми розуміємо, що відбувається в Білорусі, в РФ", однак проводиться "дуже багато закритої роботи, про яку ми не звітуємо суспільству".

Читайте ще: Санкції, зброя, кандидатство у ЄС: Кулеба розповів про результати візиту лідерів Франції, Німеччини, Італії та Румунії

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк