31.01.2023, 22:42

Українська розвідка попереджає про активну фазу на фронті у наступні два місяці

война в украине

Російські війська, незважаючи на колосальні втрати, продовжують іти у наступ. Наступні два місяці, ймовірно, стануть дуже активним періодом на фронті.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

"Ситуація дуже складна: ворог продовжує наступати. Тому насправді втрати ворога набагато вищі, ніж у української армії. На жаль, є втрати і в нас. Але майстерність та мотивація українських бійців, плюс техніка та озброєння, як наші вітчизняні, так і допомога від наших партнерів - це те, що врешті-решт переламає хід наступальних дій (РФ, - ред.)", - вважає представник ГУР.

За його словами, Україна перебуває напередодні дуже активної фази на фронті.

"І лютий, і березень - це будуть дуже активні дії. Насправді, враховуючи стан військ та техніки, які є в окупантів, нічого іншого, окрім як воювати кількістю, у них не залишається... Але кількість трупів, які їдуть у Росію, а також, зокрема, і тяжко поранених, я думаю, рано чи пізно почне діяти навіть на це зазомбоване суспільство", - зазначив Юсов.

Читайте також: Експерт назвав міста, які опиняться під загрозою у разі повторного великого наступу РФ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: