08.06.2023, 08:46

Оновлено перелік територій, де ведуться бойові дії та окуповані: по Луганщині є зміни

Обновлен перечень территорий, где ведутся боевые действия и оккупированных

В Україні оновили перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії, а також тимчасово окупованих російськими військами.

Наказом Мінреінтеграції від 31 травня 2023 року ]]>№164]]> внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих РФ. Про це ]]>повідомляє ]]>Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, повідомляє Час Пік.

Як зазначили в Мінреінтеграції, вказаний Перелік був затверджений у грудні 2022 року та періодично оновлюється. Зміни до нього вносяться за погодженням із Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.

У Луганській області до зони активних бойових дій відносяться дві громади у Сватівському районі, а також селище Білогорівка та село Золотарівка Лисичанської територіальної громади.

Повністю окуповані: Алчевський, Луганський, Довжанський та Ровеньківський райони. Окуповано населені пункти у Сватівському, Сєвєродонецькому, Старобільському та Щастинському районах.

Один населений пункт на Луганщині у травні було деокуповано й тепер він має статус населеного пункту, де тривають бойові дії. Йдеться про селище Новоселівське Коломийчицької об'єднаної територіальної громади Сватівського району, яке з 14 березня 2022 року до 1 травня 2023 року було окуповано російськими військами.

З Переліком територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окуповані РФ можна ознайомитися ]]>тут]]>.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк