09.06.2023, 21:49

Залишки будинків, сміття та міни: Яким стало узбережжя Чорного моря - відео

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Чорне море

Після підриву росіянами Каховської гідроелектростанції в Чорне море течією принесло наслідки техногенної катастрофи.

У мережі з'явились нові кадри з узбережжя Чорного моря, повідомляє Час Пік.

Повідомляється, що до Одещини разом з Дніпровською водою приносить змиті залишки будівель, меблів, дахи, сміття, трупи тварин і не тільки.

Очільник Одеської ОВА закликав жителів області уникати прогулянок пляжами, тому що в Чорне море потрапили також міни:

"Через теракт на Каховській ГЕС у Чорне море з Дніпра потрапила велика кількість сміття, уламки будівель та дерева. Усі служби працюють над ліквідацією наслідків чергового злочину рф", — зазначив він.

Також повідомляється, що в одному із сіл Одеської області прибило до берега собаку на дошці. Імовірно, його принесло течією із затоплених регіонів. Зараз він перебуває в одеській клініці.

Раніше повідомлялось, що на Дніпропетровщині розпочався масовий мор риби через підрив росіянами Каховської гідроелектростанції. Це явище може поширитись і на інші регіони України. У МОЗ попередили про загрозу інфекційного захворювання.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Майбутнє Каховської ГЕС та фатальні наслідки: експерти зробили прогноз

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк