24.07.2023, 09:08

РЕБ та ПВО все менш здатні захищати небо окупантів, - віце-прем'єр Федоров про БПЛА над Москвою та в Криму

"бавовна" в Крыму

Сьогодні вночі та вранці безпілотники атакували російську столицю та населені пункти окупованого Криму. РЕБ та ППО все менше здатні захищати небо окупантів.

РЕБ та ППО все менше здатні захищати небо окупантів. Так віце-прем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров відреагував на повідомлення про БПЛА у Москві та в окупованому Криму, повідомляє Час Пік.

"Сьогодні вночі безпілотники атакували столицю орків та Крим. РЕБ та ПВО все менш здатні захищати небо окупантів. Щоб там не відбувалося, але цього буде більше", - ]]>написав ]]>Федоров у Telegram.

Нагадаємо, вранці російська влада заявила про атаку безпілотників на Москву. Російські ЗМІ пишуть, що серйозних руйнувань та постраждалих немає.

Також у ніч проти 24 липня у кількох районах окупованого Криму пролунали гучні вибухи. Влада Криму заявила про успішну роботу ППО та РЕБ, але вже зупинила потяги та автотранспорт, а також прийняла рішення про евакуацію людей у Джанкойському районі.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк