06.08.2023, 22:42

Під Бахмутом ЗСУ просуваються швидше, ніж на півдні, - Буданов

буданов

Українські військові на Бахмутському напрямі рухаються швидше, ніж на півдні України, проте наступ не припиняється ніде.

Таку думку висловив глава ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю болгарському каналу ]]>BTVnovinite]]>, передає Час Пік.

"Важко, не приховуватиму, але це цілком зрозуміло, тому що Росія за цей час побудувала стаціонарні, повністю обладнані, залиті бетоном оборонні пости. Найголовніше, що наступ не припиняється, а триває. Як на мене, на Бахмутській лінії йде трохи швидше, ніж на півдні, але час покаже", - відповів Буданов на запитання кореспондента щодо оцінки контрнаступу ЗСУ.

Глава ГУР зазначив, що Україна продовжить звільняти свою територію та зможе утримати деокуповані землі, проте прогнозувати конкретні терміни завершення війни не став.

"Цікаве питання. Особисто ми сподіваємося, що це (кінець війни - ред.) буде швидко, але оскільки ми нещодавно торкнулися питання релігії, то відповідь знає лише бог", - висловився Буданов на запитання про терміни.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного можуть навчатися безкоштовно: перелік спеціальностей та умови

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: