22.09.2023, 18:13

Прогноз синоптика: де очікувати дощів та коли прийде відчутне похолодання

осінь

На цих вихідних, 23 та 24 вересня, погода в Україні буде переважно теплою, у деяких регіонах пануватиме атмосферний фронт, а вже наступного тижня прийде відчутне похолодання.

Прогнозом ]]>поділилась]]> синоптик Наталка Діденко у Facebook, передає Час Пік.

Завтра протягом дня погода буде сонячною та сухою в усіх областях, однак увечері в деяких регіонах очікуються опади:

"Повсюди в Україні світитиме сонце, буде сухо і дуже тепло, впродовж дня +25+29 градусів, на півдні та південному заході до +30 градусів. Лише ввечері у західних областях атмосферний фронт організує дощі", — йдеться у повідомленні.

За словами Діденко, у неділю, 24 вересня, опади будуть супроводжуватись грозами, однак вони не вийдуть за межі західних регіонів — на іншій території буде сухо.

"Температура повітря 24-го вересня суттєво не зміниться, лише в західній частині похолоднішає до +19+23 градусів", — додала синоптик.

У столиці на вихідних буде тепло, до +28 градусів, опадів не передбачається. Як зазначає Діденко, найближче відчутне похолодання в Україні слід очікувати орієнтовно четвертого-п'ятого жовтня.

Нагадаємо, що на завтра припадає День осіннього рівнодення, коли ніч та день є рівними. Про головні прикмети та заборони — у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Чи можна уникнути графіків відключення світла взимку: відповідь ДТЕК

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк