25.09.2023, 15:21

"Готуються посилити наші бригади": Зеленський підтвердив прибуття в Україну Abrams

Віктор Білий | Всі новини автора

Президент України Володимир Зеленський підтвердив прибуття перших американських танків Abrams в Україну. Скільки одиниць техніки прибуло – він не розкрив.

Про це Зеленський написав у Telegram-каналі, передає Час Пік.

За його словами, американські бойові танки готуються "підсилити наші бригади".

"Хороші новини від міністра Умерова. "Абрамси" вже в Україні й готуються посилити наші бригади. Дякуємо союзникам за виконання домовленостей! Шукаємо нові контракти, розширюємо географію постачання", - йдеться у його повідомленні.

Скільки одиниць техніки прибуло в Україну та на який напрямок перекинуть - невідомо.

Нагадаємо, у понеділок, 25 вересня, видання The New York Times із посиланням на двох чиновників оборони США повідомило, що першу партію танків Abrams вже доставили в Україну.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Слід виявити терпіння": в ISW назвали фактори для оперативного успіху ЗСУ та дали прогноз щодо ситуації на фронті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк